Camera Consultanților Fiscali în parteneriat cu Universitatea din București, implementează începând cu 15 ianuarie 2018 proiectul “DREAM-Dezvoltare Regională prin expertiză Antreprenorială Multisectorială” , în cadrul unui program de sprijin antreprenorial la care vor participa 384 de persoane din județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea, ce vor beneficia de formare antreprenorială, iar ulterior 47 de persoane vor fi sprijinite financiar pentru implementarea planurilor de afaceri în valoare de maxim 40 000 euro.

   Proiectul are drept obiectiv general creșterea gradului de ocupare în domeniile non-agricole din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea).

   Rezultatele proiectului contribuie la diminuarea efectelor crizei economice, implicit la reducerea şomajului prin atragerea şi menţinerea grupului ţintă pe piaţa muncii.

 

În cazul în care există persoane interesate de participarea la programul de antreprenoriat, puteți să vă înscrieți accesând link-ul următor: https://goo.gl/forms/3L7O9BZLEEDKSGY42

 
 
 
 
facebook_page_plugin
Our website is protected by DMC Firewall!