Introducere

 

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila”, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.zonaliberabraila.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal și  va aplica prezenta Politică de confidențialitate.

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila”  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.zonaliberabraila.ro, precum și prezenta Politica de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile agreate.

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila” se angajează să protejeze intimitatea clienților săi și își ia foarte în serios responsabilitatea privind securitatea informațiilor clienților. Vom fi clari și transparenți cu privire la informațiile pe care le colectăm și la ceea ce vom face cu aceste informații.

Această Politică stabilește următoarele:

1. ce date personale colectăm și procesăm despre dumneavoastră în legătură cu relația dumneavoastră cu noi în calitate de client și prin utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și a serviciilor online;

2. de unde obținem datele;

3. ce facem cu aceste date;

4. cum stocăm datele;

5. cui transferăm/dezvăluim aceste date;

6. cum ne ocupăm de drepturile dumneavoastră de protecție a datelor;

7. și cum respectăm regulile de protecție a datelor.

Toate datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor din România și UE.

 

Operator de date

 

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila” în această politică, se referă în primul rând la Societate, ce este înregistrată în România la Oficiul Registrului Comerțului Braila cu nr. J09/1300/1994 având cod fiscal RO6088916 și sediul în Brăila, Anghel Saligny Nr. 24. Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila” este „operatorul de date” al tuturor informațiilor personale colectate și utilizate, în sensul dispozițiilor legii române și a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele personale pe care le colectam:
Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică/juridică identificată sau identificabilă (persoana subiect).
 
Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, dată de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

Parolele, indiciile pentru parole si informații de securitate similare folosite pentru autentificarea ca si client, precum si pentru accesarea contului dvs.

Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interacționați cu produsele noastre.

Date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicațiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limbă. 

Atenție! Nu colectăm date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Nu colectăm informații cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice, apartenența sindicală, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viața sau orientarea sexuală.
 

 

2. Principiile de protecție a datelor colectate: 

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime in conformitate cu REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. 

Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;

Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră securizată (ce asigura securitatea necesară);

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

 

3. Unde se colectează datele:
 
Www.zonaliberabraila.ro este găzduit la SERVICII HOSTING S.R.L.(servhost.ro) , în baza unui contract de gazduire web. 
   


4. Perioada de stocare a datelor:
 
Regia Autonomă ” Administrația Zonei Libere Brăila” are permisiunea de a prelucra datele cu consimțământul dvs. (articolul 6 din Regulamentul UE 2016/679).
Datele Utilizatorilor vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru scopurile menționate mai sus sau pe o perioadă de maxim 60 de luni de la data ultimei interacțiuni cu  www.zonaliberabraila.ro
  


5. Securitatea procesării datelor personale:
 
Datele colectate despre clienții www.zonaliberabraila.ro vor fi procesate în mod sigur, se vor aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.

 

6. Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră: 

Va puteți opune prelucrării datelor dvs, în orice moment, cu efect pe viitor, în cazul în care prelucrarea de către noi, a datelor dumneavoastră se realizează pe baza uneia dintre justificările legale prevăzute in articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul UE 2016/679. 

În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dvs., vom înceta prelucrarea datelor dvs., cu condiția să nu existe motive imperioase și legitime pentru o prelucrare ulterioară.           

 

7. Dreptul de a vă adresa unei autorități de reglementare: 

Puteți face o contestație în caz de încălcare a drepturilor dvs. de către www.zonaliberabraila.ro la autoritatea pentru protecția datelor: Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

 

8. Modalități de contact:
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea de către www.zonaliberabraila.ro a datelor personale, vă rugăm să ne contactați la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Va mulțumim pentru înțelegere!
 
Echipa,

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila”

facebook_page_plugin
DMC Firewall is a Joomla Security extension!