Termeni și condiții de utilizare a sitului www.zonaliberabraila.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

 

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site și închideți pagina web.

Accesul și utilizarea paginii www.zonaliberabraila.ro  sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

 

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Regiei Autonome ”Administrația Zonei Libere Brăila”. 

www.zonaliberabraila.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate ca fiind utile.

www.zonaliberabraila.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

 

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI


Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Regia Autonomă ”Administrația Zonei Libere Brăila”nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze Regia prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

 

REGULI GENERALE

 

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

www.zonaliberabraila.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

 

www.zonaliberabraila.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

facebook_page_plugin
Our website is protected by DMC Firewall!